Nazovite nas +387 33 710 645 ili e-mail info@pcs.ba

Vizija i filozofija

Vi se vjerovatno pitate: "Kako  odabrati pravo mjesto za ugradnju plinske instalacije u automobil?" Kada tragate za informacijama čini se da su sve te garaže i preduzeća koja se time bave manje-više pravo mjesto, svi nude najbolju LPG opremu i svugdje su "stručnjaci" sa dugogodišnjim iskustvom. Ali da li je to stvarno istina?
 
U proteklih desetak  godina smo vidjeli malo dobrih, više loših i nekoliko opasnih LPG konverzija.  Puno tih garaža dolaze i odlaze što stvara lošu reputaciju za TNG industriju. “ Stručnjaci” se jednostavno pojavljuju i nestaju, ostavljajući kupce bez obećane garancije i  sa neispravnim vozilima.

 

Loša oprema i/ili loša ugradnja plinske instalacije ne samo da može ozbiljno oštetiti  Vaš automobil, nego Vas može i životno ugroziti.
 
Budući da smo uspostavili Plinski Centar d. o. o. Sarajevo, cilj nam je podići kvalitet naših usluga na najveći mogući nivo. Kada je riječ o konverziji automobila na alternativno gorivo postoji nekoliko razloga zbog kojih smo sigurni da smo najbolje mjesto za ugradnju plinske instalacije u Vaše vozilo.
 
Odabrati odgovarajuću LPG opremu za automobil je od suštinske važnosti, jer različite vrste LPG opreme nisu namjenjene za sve automobile. Naše opredjeljenje je ponuditi vam najbolje LPG sisteme  prilagođene vašem vozilu, u skladu s najnovijom Uredbom Europske Unije, a trenutno je na snazi E67R-01.
 
Veliku pažnju posvećujemo detaljima, te estetskim rješenjima, integrirajući našu opremu s ostalom opremom na vozilu tako da čine kompaktnu cjelinu.
U Plinskom Centru Sarajevo instalateri su najvišeg ranga potpuno obučeni i opremljeni najsavremenijom opremom dajući našim klijentima potpuni mir.
 

Search

Search - Use spaces to separate your keywords
Image
© 2013   Plinski Centar d.o.o.
  • Banjalučka 25,  71000 Sarajevo,   Bosna i Hercegovina
  • Tel/fax:  +387 33 710 645
  • Email:  info@pcs.ba